Despre noi | TROUBLE Academy

Despre noi TROUBLE Academy

Istoricul TROUBLE

Totul a inceput in 2005, in momentul in care Paul Gheorghe infiinta Trouble Crew. Nu si-a dorit o trupa oarecare, isi dorea sa devina campion mondial alaturi de dansatorii lui. A avut un vis care pe parcursul anilor a prins contur si astazi se numeste Trouble Dance Company.

Trouble Dance Company este o echipa inovatoare: dansatori, instructori si coregrafi, graphic si web designers, video editor, preparatori fizici, antrenori personali, jurnalisti, fotografi si organizatori de evenimente.

Compania are peste 100 de dansatori, de la incepatori pana la profesionisti, iar rezultatele la concursurile nationale si internationale demonstreaza ca sunt printre cei mai buni.

Dansatorii nostrii au aparitii TV saptamanale, au fost la “SuperBingo Metropolis” pe Antena 1 in fiecare duminica timp de mai bine de doi ani si ii puteti vedea constant la “Neatza cu Razvan si Dani” sau “Next Star”. Si-au facut aparitia si in mult premiatul documentar ”Toto si surorile lui” HBO, dar si in videoclipurile artistilor romani, reclame sau flashmob-uri.

Trupa de profesionisti a reprezentat Romania la Campionatele Mondiale Hip Hop International, in San Diego – California, in perioada 4 August-9 August 2015.

In prezent, sponsorul principal al companiei noastre este LIG Insurance, cu ajutorul caruia am infiintat si proiectul L.I.G. Of Choreographers, cu membri colaboratori din 10 judete. De asemenea, din 2011 colaboram cu Policy Center for Roma and Minorities in proiectul ‘’ Educatie prin dans ‘’.

Sună acum pentru detalii
Scrie-ne pe Whats App